Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Türk Telekomdan büyük avantaj

Türk Telekomdan büyük avantaj

Türk Telekom etiketli telefonlar kazandıracak. 3000 dakika bedava konuşturacak.

Türk Telekom etiketli telefonlar kazandıracak. 3000 dakika bedava konuşturacak.
Dünyanın en büyük 11 telefon markasıyla işbirliği yapan Türk Telekom, kendi etiketini taşıyan kablolu ve kablosuz telefon satın alan müşterilerine, 6 ay boyunca her yöne bedava dakikalar hediye ediyor.
Türkiye`nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, dünyanın 11 büyük telefon markasıyla yaptığı işbirliğiyle,Türk Telekom etiketi taşıyan kablosuz ya da kablolu telefon satın alan bireysel müşterilerine, 6 ay boyunca her yöne ayda 500 dakika, toplam 3000 dakika hediye ediyor.
Bir Telekom operatörü tarafından tüm markalarla yapılan ilk anlaşmayı içeren kampanya, Gigaset, Panasonic, Philips, Laxon, Multitek, Switel, General Electric, Alfacom, Alcatel, TTech, Sagemcom gibi sektörünün öncü markalarını kapsıyor. 
Türk Telekom etiketli telefonlara, lider satış kanalları TeknoSA, Vatan, Metro Gross, Bimeks- Elektroworld, TescoKipa, CarrefourSA, Gold, Darty, MediaMarkt, Migros,A101, Koçtaş, Evkur, Çeyiz Mağazaları, N-T Kitap Kırtasiye, Panasonic, Philips ve Tesan bayilerinden ulaşılabiliyor. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli