Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Türk Polis Teşkilatı 170. yaşında

Türk Polis Teşkilatı 170. yaşında

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla ilçemizde de tören düzenlendi.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla ilçemizde de tören düzenlendi.
10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle kutlamalar, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar ve beraberindeki heyet Erdek kaymakamı Mustafa Demirelli`yi makamında ziyaret etmesiyle başladı.
Daha sonra Cumhuriyet meydanında yer alan Atatürk Anıtında tören düzenlendi.
Buradaki törende Erdek İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, Atatürk Anıtına çelenk sundu.
Atatürk Anıtına çelenk sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törene Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Çubukçu, Mayın Filo Komutanı Tuğamiral Mustafa Zeki Uğurlu, Garnizon Komutanı vekili Deniz Albay Hakan Tasalan Erdek Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Volkan Kocatürk, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Erdek İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törenin ardından Erdek Öğretmenevinde verilen resepsiyonda Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Emniyet Müdürü Erol Acar birlikte 170. kuruluş günü pastasını birlikte keserek tebrikleri kabul ettiler.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli