Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Türk Polis Teşkilatı 173 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 173 yaşında

04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü nedeniyle

04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü nedeniyle Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yenikalaycı ve emniyet personelinden oluşan bir heyet Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Vali Yazıcı, 173. yılını kutlayan emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü´nü ve Polis Haftası´nı aileleri ile birlikte kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Ersin Yazıcı´ya bilgi verdi.
Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapmaya devam edeceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, "Polis teşkilatı olarak yaptığımız her türlü çalışmamıza verdiğiniz desteğinizi hep arkamızda hissettik. Bu bize güven ve cesaret veriyor. Ortak paydamız Balıkesir´imizi daha da ileriye götürmek için çalışmalarımız devam edecek.? dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı ise, "Türk Polis Teşkilatımız milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor. Balıkesir´de de polis teşkilatımız çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Görevleri başında şehit düşen emniyet personelimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli