Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Turizm ve Tanıtma Vakfı Kongresi yarın

Turizm ve Tanıtma Vakfı Kongresi yarın

İlçede 26 kurucu üyesi ile 1990 yılında faaliyete başlayan Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı yıllık olağan mali kongreye gidiyor.

İlçede 26 kurucu üyesi ile 1990 yılında faaliyete başlayan Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı yıllık olağan mali kongreye gidiyor.
Yarın saat 15.30`da Erdek Kültür ve Sanat Evinde bir araya gelecek olan Turizm ve Tanıtma Vakfı üyeleri, mali genel kurulunu gerçekleştirecek.
2 yılda bir olağan, her yıl mali genel kurulu yapılan Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı`nın 56 mütevelli üyesi bulunuyor.
Erdek`te Turizm potansiyelinin gelişim kazanması amacı ile kuruluşu dönemin Erdek Belediye Başkanı Hamit Nural tarafından gerçekleştirilen Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı`nın kurucu başkanlığına Çizenel Otelin Sahibi Tahsin Çizenel getirilmişti.
Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfının daha sonraki yıllarda yapılan genel kurulunda Mimar Atilla Özsaraç başkanlığa seçildi. Özsaraç, 4 yıldan bu yana vakfın başkanlığını başarı ile yürütüyor.
Vakfı mali genel kurula hazırlayan Başkan Mimar Atilla Özsaraç, genel kurul öncesi yaptığı açıklamada, genelde tanıtım, çevre ve doğal varlıkları gün ışığına kavuşturma noktasında misyon üstlendiklerini belirtti.
Özsaraç, ``Zeytinliada ve Kyzikos kazılarına katkıda bulunmak, Uluslararası Turizm fuarlarına katılmak, Erdek Turizmi ve beraberindeki tarihi ve turizm konseptinde ki ören yerlerinin tanıtımını yapıyoruz.`` dedi.
Başkan Özsaraç, Erdek`te hala turizmci olup, vakıfta mütevelli üyesi olmayan birçok işadamının bulunduğunu, oysa buradaki amacın birlikte hareket edilmesinin makro projelerin hayata geçmesinde ortak gücün katkısı olduğunu açıkladı.
Başkan Atilla Özsaraç Erdek Turizm ve tanıtma vakfı mütevelli heyeti olmanın koşullarını 20 Cumhuriyet altını olduğunu belirterek ``hala bazı arkadaşlarımız vakıf üyesi olabilirler`` dedi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli