Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Turizm sektörünün sorunları tartışıldı

Turizm sektörünün sorunları tartışıldı

Edremit İlçesinde düzenlenen toplantıda, turizm sektörünü sorunları tartışıldı.

Edremit İlçesinde düzenlenen toplantıda, turizm sektörünü sorunları tartışıldı.
Edremit’te 7 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısında alınarak uygulamaya konulan kararları gözden geçirmek için Kaymakam Abdulhamit Erguvan’ın başkanlığında Güre Mahallesi Adrina Otel’de değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı İlkay Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Turizm Danışma Bürosu yetkilisi Aysel Gökçe, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy ile turizm işletmecileri katıldı.
Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit’in denizi, Kazdağları, tertemiz oksijeni, ternali ve tarihi ile birçok güzelliği bir arada barındıran bir bölge olduğunu, ilçenin turizmde hak ettiği noktala gelebilmesi için Kaymakamlık ve resmi kurumlar olarak gerekeni yerine getirdiklerini ve bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceklerini belirterek turizm işletmecilerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Kaymakam Erguvan, özellikle kayıt dışı ev pansiyonculuğu ile ilgili şikayetler üzerine, “Kolluk kuvvetlerimiz bunların önlenmesi için gerekeni yapacaktır. Turizm İşletmecileri Derneği ve siz işletmecilerle hep birlikte hareket ederek bunların önüne geçeceğiz” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçedeki turizmin daha uzun olması ve 12 aya yayılması için turizmcilerin gerekli atılımı yapmalarını, Kaymakamlık ve Belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli