Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Turizm Haftası Akçayda kutlandı

Turizm Haftası Akçayda kutlandı

15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Akçay Beldesinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Akçay Beldesinde bir dizi etkinlik düzenlendi. 
Cumhuriyet Meydanı`nda çelenk sunumundan sonra Belediye sosyal tesislerinde öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler sunuldu.
Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Akçay Cumhuriyet Meydanı`nda İlçe Turizm Danışma Bürosu tarafından çelenk sunumu yapıldı. Ardından, Akçay Belediyesi Sosyal Tesisleri`ndeki etkinliklere geçildi. İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşu ile başlayan etkinliklerde Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksel Okulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Bayram Şahin tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Altınoluk Fernur Sözen Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinden Berke Kaymakçı ve Gülden Begit tarafından şiirler okundu. Ardından Akçay Nihat Tansoy Ortaokulu Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
Ardından Edremit, Akçay ve Altınoluk Belediyeleri`nin Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte açtıkları el sanatları kurslarının sergileri açıldı. Verilen kokteyl ile etkinlikler sona erdi. 
Etkinliklere Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Akçay Belediye Başkan Vekili İlhan Balcı, Altınoluk Belediye Meclis Üyesi Zerrin Akgün, İlçe Emniyet Müdür Nadi Ünver, DHMİ Kocaseyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya, Turizm Danışma Müdür vekili Aysel Gökçe, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli