Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Turizm rehberi yetiştirme kursunda son hazırlıklar

Turizm rehberi yetiştirme kursunda son hazırlıklar

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, şu ana dek açtıkları kurslara vatandaşların gösterdikleri ilginin memnuniyet verici düzeyde olduğunu açıkladı.

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, şu ana dek açtıkları kurslara vatandaşların gösterdikleri ilginin memnuniyet verici düzeyde olduğunu açıkladı. Bayrak, hâlen çeşitli branşlarda açtıkları kurslara kadın-erkek 300´ün üzerinde katılım bulunduğunu belirtti. Önümüzdeki günlerde, turizm rehberi yetiştirme ve zeytin ağacı budama kurslarını da başlatmak için ön hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Bayrak, şunları söyledi:
?Hem turizm rehberliği, hem de zeytin ağacı budama konularının Erdek için önemini biliyorum. Turizm rehberi yetiştirme kursu için yüksek turizm okulu mezunu bir öğreticiye ihtiyacımız vardı. Yaptığımız çalışmalar sonunda böyle bir arkadaşı, Bandırma´da bulduk. Kendisiyle bir kez daha görüştükten sonra kursun duyurularını yapacağız. Zeytin ağacı budama kursunu ise bu yılki zeytin hasat döneminin bitmesinin ardından, 15 kasım sonrasında başlatmayı planlıyoruz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli