Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tüm Bandırma, Kayseri´ye aktı

Tüm Bandırma, Kayseri´ye aktı

Bandırmaspor-Gümüşhanespor maçı için nefesler tutuldu

Spor Toto 2. Lig play-off final maçı bugün, Kayseri´de oynanacak. Kadir Has Stadı´ndaki karşılaşma, saat 18.00´de, Bandırmaspor ile Gümüşhanespor´u karşı karşıya getirecek. Karşılaşmayı kazanan takım, önümüzdeki sezon PTT 1. Ligi´nde yükselme hakkını elde edecek.
Karşılaşmaya Bandırma´dan büyük ilgi var. Neredeyse tüm Bandırma, maçı izlemek için Kayseri´ye göç etti. Bandırma´dan dün akşam, 70 otobüs dolayında taraftar topluluğu, Adnan Menderes Meydanı´nda, yıkılan eski TEKEL binasının bulunduğu yerden, saat 21.00´de hareket etti.
194 KİŞİLİK UÇAK
Bu arada bugün, Bandırma´dan, Kayseri´ye 194 kişilik bir uçak da hareket etti. Uçakta Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´in yanı sıra birçok daire müdürü ve sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ve gazeteciler de yer aldı. Sabah, Bandırma´dan İstanbul´a saat 09.30´da feribotla hareket eden uçak yolcuları, 12.00´de, İstanbul´dan, Kayseri´ye geçti.
SARI DA MAÇI İZLEYECEK
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da, Bandırmaspor ile Gümüşhanespor arasında oynanacak karşılaşmayı izleyecek. Sarı, uçakla Kayseri´ye gitti. Ayrıca Erdek ve Manyas´tan da iki taraftar otobüsü, Kayseri´ye giderek, maç saatini beklemeye başladı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma Kayseri aktı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli