Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tüfekçiden, MHPnin adaylarına destek güvencesi

Tüfekçiden, MHPnin adaylarına destek güvencesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edincik Belde eski Başkanı halen Edincik Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ali Tüfekçi,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edincik Belde eski Başkanı halen Edincik Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ali Tüfekçi, "Milliyetçi Hareket Partisi`nin Balıkesir`deki büyükşehir belediye başkan adayı İsmail Ok`u destekleyeceklerini" açıkladı.
Yeni Erdek Gazetesi`nin ziyaret ettiği Edincik Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Tüfekçi, 6 ay sonra yapılacak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Bandırma Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP`nin adaylarını destekleyeceklerini belirtti.
Balıkesir`i ziyaret ettiğinde Balıkesir Belediye Başkanı ile övgü dolu ifadelere tanık olduğunu kaydeden Tüfekçi, "Milliyetçiliğin çok kısa tanımı da milletine hizmettir. İsmail Ok, Balıkesir Belediye Başkanı olarak yüzümüzü ağartan hizmetler vermiştir. Teşkilatlarımızın tamamının görevi de milletimizin sevgi ve güvenini sandığa taşıyıp, oradan iktidarı yakalamaktır. Balıkesir Belediyemizden memnunuz, Balıkesir`deki vatandaşlarımız da memnun. Mart 2014`te yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde başarı bir öncekine oranla, tahmin edemeyeceğiniz oranda fazla olacaktır. Bunu bugünden ifade ediyorum." dedi.
Doğup büyüdüğü Edincik`in, beldeden mahalleye dönüşmesini kabul etmekte zorlandıklarını dile getiren Edincik Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Tüfekçi, çok net ifade ediyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Balıkesir`de ikinci kez büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen İsmail Ok`un ikinci kez kazanması için üzerlerine düşen ne görev varsa yapacakları sözünü verdi.
Bandırma`da da MHP`den Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek dava arkadaşı için de çalışacaklarının altını çizen Tüfekçi, Edincik`li milliyetçiler olarak Mart 2014 tarihini sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli