Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TSY sınavlarında 450 puan aldı geçici çöpçü oldu

TSY sınavlarında 450 puan aldı geçici çöpçü oldu

Yaz aylarında yoğun tatilci akınına uğrayan Erdekte geçmişten sicilli bozuk olan Belediyenin prestijini kurtarma adına çaba sarf eden başkan Hüseyin Aysan..

Yaz aylarında yoğun tatilci akınına uğrayan Erdek`te geçmişten sicilli bozuk olan Belediyenin prestijini kurtarma adına çaba sarf eden başkan Hüseyin Aysan, çevre düzenleme ve temizlik departmanında taşeronlaşmaya giderek soruna çözüm getirmişti.
Tepe mahalleler, bahçe içlerinde kalan villalar, bağ evleri, trafiğe kapalı yollar vs. tüm hatlarda sorunsuz temizlik şartı ile özel Tomurcuk çevre ve  temizlik şirketi ile anlaşan Erdek belediyesi çevre düzenleme ve temizlik konusunda ilk kez sorunsuz bir sezon yaşadı.
Temizlik işlerindeki problemi çözen Erdek belediyesi bu kez Denize uzandı ve taşeron temizlik  firması Tomurcuk`tan deniz çöpçüsü talebinde bulundu.
Karadaki temizlik sorununu halleden Başkan Aysan yüzlerce deniz aracının girip çıktığı Erdek limanının iç temizliği konusunda da son derece titiz olduğunu gösterdi.
Başkan`ın talimatı ile Erdek liman için deniz temizliğinde görevlendirilmek üzere kurum içi sınav düzenleyen taşeron Tomurcuk çevre ve Temizlik firması, 260 personel içerisinden 450 puan alan A.K`yi  geçici olarak denizin temizliği için atadı.
Özel kıyafet ve denizden her türlü kirliliği toplayan kepçesi ile liman çevresinde her gün 8 saat mesai veren A.K  kendisini Tomurcuk Çevre ve Temizlik şirketi, Seçme ve Yerleştirme (TSY) sınavı  ile bu göreve getiren amirlerine teşekkür ediyor.
260 arkadaşı içerisinde zorlu sınavı kazanıp geçici Deniz çöpçülüğüne mezun olan A.K kendisine yöneltilen sorular içerisinde yüzme ve su sporları, siyasi ve ilmi konuların yanı sıra mülakatta davranış biçimleri sorulduğunu söyledi.
Haber : Zeki Karadeniz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli