Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TSE-BORSADAN KALİTE RÜZGÂRI

TSE-BORSADAN KALİTE RÜZGÂRI

Bandırma Ticaret Borsası-Türk Standartları Enstitüsü(TSE) işbirliği yaşama geçiriliyor. Konuyla ilgili olarak Ticaret Borsası salonunda düzenlenen basın toplantısına

Bandırma Ticaret Borsası-Türk Standartları Enstitüsü(TSE) işbirliği yaşama geçiriliyor. Konuyla ilgili olarak Ticaret Borsası salonunda düzenlenen basın toplantısına TSE Bursa İl Loordinatörü Mustafa Karaman, TSE Bursa Belgelendirme Müdürü Mithat Kaleoğlu, TSE Bursa Kalibrasyon Müdürü Mustafa Ekin ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Borsa Başkanı Sezgin, TSE ile işbirliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, "Bugüne dek gerçekleştirdiğimiz hizmetler ve çalışmalarda TSE ile işbirliğimiz eksik kalmıştı. Şimdi onu da tamamlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi. Sezgin, 2 Temmuz 2013 Salı günü, Borsa konferans salonunda yapacakları toplantıda, kendilerine TS ISO 9001 Kalite Belgesi verilmesinin yanı sıra TSE belgesini güvenle taşıyan 31 firmaya, TSE Başkanı Hulusi Şentürk tarafından plâket verileceğini açıkladı. Sezgin, "Böylece arkamıza artık TSE kalite rüzgârını da alacağız" diye konuştu.
TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman da konuşmasında, amaçlarının, Bandırma ve yöresindeki tüm KOBİ`ler ve şirketlerde kalite rüzgârı estirmek olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:
"Eğer bir çalışma ve hizmette kalite yoksa başarı ve süreklilik de olmaz. Kalite ile markalaşmanın da çok yakın bir ilişkisi vardır. Amacımız, KOBİ ve şirketlerin kaliteli ürünler gerçekleştirmesine katkıda bulunarak, ihracat çıtalarını daha yukarı çekmelerinin yolunu açmaktır. Bu bağlamda Bandırma ve yöresinde de çok önemli KOBİ ve şirketlerin bulunduğunu memnuniyetle gözlemliyoruz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu