Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş Açıklaması

Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş Açıklaması

Erdek 2012 Triatlon Müsabakalarını izleyen Güneş, yaptığı açıklamada, Milli Takım düzeyinde başarılarının arttığını belirtti.

Erdek 2012 Triatlon Müsabakaları`nı izleyen Güneş, yaptığı açıklamada, Milli Takım düzeyinde başarılarının arttığını belirtti.
Türkiye`nin triatlon ile 22 yıl önce tanıştığını bildiren Güneş, "Triatlon, Avrupa`da futboldan sonra en çok lisanslısı olan bir branş. Fakat Türkiye`de daha yeni gelişiyor. Bugün, 18 il ve ilçemizde yarışma yapıyoruz. Fakat triatlonda istediğimiz noktaya daha gelemedik" diye konuştu.
Triatlonda, Balkanlar`da önemli başarılara imza atıldığını kaydeden Güneş, 8-9 Eylül`de Triatlon Balkan Şampiyonası`nın Türkiye`de yapılacağını söyledi.
2013 Avrupa Şampiyonası`nın da Alanya`da olacağını hatırlatan Güneş, "Bunlar Avrupa Federasyonu ve Dünya Federasyonu ile yaptığımız karşılıklı diyaloglar sonucunda oluşturuldu. Bundan sonra da medyanın, halkın desteği ve ilgisiyle, gençlerimizin bu spora katkısıyla daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli