Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Trafik sloganları ödül kazandırdı

Trafik sloganları ödül kazandırdı

Manyasa bağlı Eskiçatal-Haydar Köyünde Miralay Bekir Sami Bey İlköğretim Okulunda Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftasıçeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Manyas`a bağlı Eskiçatal-Haydar Köyünde  Miralay Bekir Sami Bey İlköğretim Okulunda "Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası"çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Öğretmen Bircan Akbaş yönetiminde slayt eşliğinde trafik kazaları ve okul servislerinde yaşanan sıkıntı ve kazalar konusunda bilgiler verildi. Şiir, konuşmalar ve sarhoş, polis oyunu ile devam eden programda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen trafik konulu resim, slogan ve afiş yarışmasında dereceye giren, Buse Ovalı, Kübra Can, Fikriye İnce, Zeynep Tunç, Kürşat Öztürk, Simge Akbağ, Merve Özek, Çağla Erkan ve Ezgi Dibek`e ödülleri verildi.
"Hayat ucuz değil,trafik kuralları lüzumsuz değil","trafik canavarı olmamamızı seyret, ışıklarda dur biraz sabret" ve "kurallara uyun, kral olun" sloganları dereceleri paylaştı. Programa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, Trafik Tescil Büro Amiri Murat Özcan, jandarma Trafik Tim Komutanı Jan. Asb. Kd. Bşçvş. Hasan Koçhan ile okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldılar. Okul Müdürü Celil Kurt, her yıl trafik haftasını okullarında kutladıklarını ve okulda bir trafik sınıfı bulunduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu