Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Trafik kazasında 1 ölü, 5 yaralı

Trafik kazasında 1 ölü, 5 yaralı

Bölgemizde dün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişide yaralandı.

Bölgemizde dün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişide yaralandı.
Kaza, dün Bigadiç-Balıkesir karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Uslu yönetimindeki 10 ZT 592 plakalı otomobil, önünde seyreden Aslan Çakmak`ın kullandığı 10 PH 963 plakalı otomobilin ani manevra yapmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek arkadan çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle 10 PH 963 sürücüsü Aslan Çakmak (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan sürücü Hasan Uslu ve Veli Yıldız yaralandı. Yaralılar tedavi edilmek üzere Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
Kazanın, bölünmüş yolun içinde bulunan ancak bir türlü bitirilemeyen 300 metrelik kısmında meydana geldiği bildirildi. Bu yolda bulunan benzin istasyonu sahibi ile karayollarının mahkemelik olmasından dolayı yolun tamamlanmadığı ve bu nedenle de yolun çift şeride çıkartılmadığı öğrenildi.
Gömeç`te trafik kazası: 3 Yaralı
Diğer yandan dün Gömeç'te bir otomobil, saman yüklü traktörün römorkuna çarptı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Çanakkale-İzmir Karayolunun Gömeç girişinde meydana geldi.
Gömeç yönüne seyir halinde olan Ahmet Alperen Türkbeyi yönetimindeki 10 DDT 11 plakalı otomobil, Osman Gür (54) yönetimindeki 39 DZ 084 plakalı traktörün saman yüklü römorkuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör sürücüsü aracıyla yolun kenarına devrildi. Otomobil sürücüsü araçta sıkışırken, traktör sürücüsü Osman Gür (54) ile yanındaki oğlu Selami Gür (16) yaralandı.
Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi`ne götürdü.
Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sırasında yola dökülen saman balyaları yolun bir süre trafiğe kapanmasına neden olurken, samanların temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu