Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Şüpheli Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Şüpheli Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İlçemizde meydana gelen trafik kazasında İsmail BATI(38) hayatını kaybetti.

Erdek Sahil Mahallesi Yelken Sokak’la Şehit Mehmet Sokağın kesiştiği kavşakta kaza yapan araca, yardım için giden çevre sakinleri aracın yanından bir kişiyi kaçarken gördü.
Aracın yanına yaklaşan vatandaşlar, bu kez araç dışında yerde yatan bir erkek şahıs gördü. Polise yapılan ihbar üzerine kaza yerine gelen ekipler, 16 SE 083 plakalı siyah renkli Tofaş Marka özel bir aracın kavşak kenarında önce telefon direğine ardından bir inşaata ait reklam tabelasına çarparak kazanın meydana geldiğini tespit ederken, kazaya karışan aracın yanında hareketsiz şekilde yatan bir erkek şahısla karşılaştı.

Görgü tanıkları polise yaptıkları açıklamada, kaza meydana geldikten sonra olay yerinden bir kişiyi kaçarken gördüklerini ve ardından 155 polise ihbarda bulundukları bilgisi verdi.
Kaza yerine çağırılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi, yerde yatan şahıs üzerinde yaptığı incelemede, şahsın hayati fonksiyonlarını kaybetmiş olduğunu tespit etti.
Polisin yaptığı araştırmada, yol kavşağındaki direk ve tabelaya çarparak kazaya karışan özel otomobilin sol ön şoför kapısı önünde yerde yatık şekilde bulunan ve hayatını kaybetmiş olan şahsın İsmail Batı (34) olduğunu belirledi.
Dün saat 19:3o sularında meydana gelen kazayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu