Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tosun´a eleştiriler sürüyor

Tosun´a eleştiriler sürüyor

BALPARK´ın önünü Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun mu açtı?

Bandırma´nın cadde ve sokaklarına ahtapot gibi yayılan ücretli BALPARK uygulamasının önünü Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´un açtığı öne sürülüyor.
Bandırma´daki tüm cadde sokakların Bandırma Belediyesi´nin sorumluluğunda olmasına karşın nasıl olup da BALPARK´ın böylesine yayıldığını soran vatandaşlar, şunları söylediler:

?Önceki Dursun Mirza yönetimi, BALPARK´ın yasa ve yönetmelik dışı bu uygulamasına bilinçli bir şekilde karşı çıkıyordu. Nitekim, bu konuyu yargıya bile taşımıştı. Ancak Tolga Tosun, nedense BALPARK´ın önünü tamamen açtı. Artık Bandırma´nın birçok cadde ve sokağına BALPARK el koydu. Şimdi Tolga Tosun´a soruyoruz. BALPARK´ın, bu uygulamasına siz mi izin verdiniz? Bu uygulamanın, başta Bandırma´da yaşayanlar olmak üzere Bandırma´ya gelip-giden sürücülerin de soyulmasına yol açtığını görmüyor musunuz? Eğer izniniz yoksa bu konuyu neden yargıya taşımıyorsunuz? Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın, belediyeyi ve Bandırma´yı kullanmasına neden seyirci kalıyorsunuz?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Tosun eleştiriler sürüyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli