Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Törenle açılan kavşak tamam ama düzenleme şart!

Törenle açılan kavşak tamam ama düzenleme şart!

Kavşak tamamlandı ama hala Bandırma’ya giriş ve çıkışlarda sorunlar yaşanıyor.

Kavşak tamamlandı ama hala Bandırma’ya giriş ve çıkışlarda sorunlar yaşanıyor.   
Bandırma girişinde yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen kavşak, Bandırma’dan transit geçişleri rahatlattı ancak hem Bandırma’ya girişte hem de çıkış yollarında sorunlar yaşanmaya devam ediyor. 
Bandırma girişinin ve AVM önünden yapılan çıkış yolunun dar olması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, bölgede maddi hasarlı çk sayıda trafik kazası meydana geliyor.  
Kavşakla ilgili Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar, yapılan düzenlemeyi değerlendirerek eksiklikleri dile getirdi. 
Çapar,  “AVM’nin önünde bulunan dönüş yolunda araçlar büyük sıkıntı yaşıyor ve dönemiyor. AVM’nin önünden Bursa yoluna dönüşü de insanlar karıştırıyor ve kazalar oluyor. Bandırma’ya giriş yolunda da sıkıntılar var. Bu yol hem dar hem tabelalar geride. Bu alan karanlık olduğundan dolayı da özellikle geceleri son anda fark ediliyor.” dedi. 
Köprü üzerinden geçişlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını kaydeden Çapar, “Köprü üstü gayet güzel. Bu kavşakta yan yollarla ilgili sıkıntı var. Hastane kavşağının da acil bir şekilde yapılması gerekli. Havalar yağmurlu olduğunda buradaki sorun ikiye katlanacak. Hastane kavşağındaki sorunu da bütün Bandırmalılar yaşıyor. Hem hastane hem de Eti Maden kavşağında ciddi yığılmalar yaşanıyor. Bandırma girişine yapılan kavşakla transit geçişler çok rahatladı ama hastane ve Eti Maden kavşakları bundan sonraki süreçte çalışma yapılmazsa daha fazla yığılma yaşayacak.” dedi. 
Haber: Tufan Dalgıç  

 



Anahtar Kelimeler: Törenle açılan kavşak tamam düzenleme !
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı