Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Toplum Gönüllüleri Bandırmaya renk katıyor

Toplum Gönüllüleri Bandırmaya renk katıyor

Bandırma Toplum Gönülleri Çevreyi Gez Kültürünü Yaşat projesini başlattı. Bandırma Kent Konseyiyle birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında, Çınarlı Mahallesi Şevkiye Caddesi üzerinde yer alan yaklaşık 40 evin boya etkinliği renkli görüntülere...

Bandırma Toplum Gönülleri "Çevreyi Gez Kültürünü Yaşat" projesini başlattı. Bandırma Kent Konseyiyle birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında, Çınarlı Mahallesi Şevkiye Caddesi üzerinde yer alan yaklaşık 40 evin boya etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
Belediye Başkanı Sedat Pekel etkinlikte yer alarak gençlere destek verdi. Etkinlikte, 28 farklı üniversiteden yaklaşık 50`ye yakın öğrenci yer aldı
Ülke genelinde 28 farklı üniversiteden yaklaşık 50`ye yakın öğrenicinin bir araya gelerek hem çevre hem de ülkemiz adına bir şeyler yapmak amacıyla başlatılan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Toplum Gönüllüleri gençlerimizin Kent Konseyi kadınlarımızla böylesine anlamlı bir çalışmaya imza attıkları için kendilerini kutladığını söyledi. 
Pekel: "Çınarlı Mahallemizin Şevkiye caddesinde Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte Toplum Gönülleri İle ortaklaşa başlattıkları çalışmalar başarı bir şekilde yerine getiriliyor. Bizlerde bu projenin içinde yer almak ve önünü açmanın verdiği memnuniyet bizler mutlu ediyor.  Görüldüğü gibi pırıl pırıl gençlerimizin bu caddenin başından sonuna kadar sevgiyle ve mutlulukla çalışarak estetiği ve güzelliği mahallemize taşıyorlar. Toplum Gönüllülerinin sadece bu alanda değil birçok alanda özellikle kenar mahallelerimizde sevgiye, şefkate ve kendine değer verildiğini görmeye susamış olan bu insanlara bu tür etkinlikleri buluşturma konusunda Ben Bandırma Belediye Başkanı olarak toplum gönüllülerinin çok önemli desteklerini adlım. O nedenle Toplum gönüllülerin her kademesinde yer alarak emek harcayan gençlerimize teşekkür ediyor, böylesine başarılı çalışmalara imza attıkları için kendileriyle gurur duyuyorum" dedi.
Çınarlı Mahallesi`nin yollarını yenileceğiz
Etkinliğin ardından Çınarlı Mahallesi sakinleriyle sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Sedat Pekel,  Çınarlı Mahallesinin cadde ve sokaklarının önümüzdeki süreçte yeniden yapılacağı müjdeledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı