Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Toplanan yardımlar yola çıktı

Toplanan yardımlar yola çıktı

Geçtiğimiz günlerde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Balıkesir Şubesi Gençlik yapılanması (Genç İHH)´nın İdlib için insani yardım ve işbirliği protoko

Suriye´nin İdlib kentinde yaşanan insanlık dramı, stoklardaki unların tükenme noktasına gelmesi ve bölge halkının yiyecek ekmek bulamamaya başlaması Balıkesirli gençleri harekete geçirdi.
?Suriyeli Kardeşim Ekmeksiz Kalmasın!? sloganıyla Balıkesir Genç MÜSİAD Başkanı Gökberk Ekilmiş ve Genç İHH Başkanı Fatih Yılmaz´ın Yönetim Kurullarıyla almış oldukları karar ile birlikte iki kuruluş bir işbirliği protokolü imzalayarak çalışmalara başladı. Ağırlıklı olarak un ihtiyacının gerekliliği gözetilerek doldurulan yardım TIR´ı Cuma namazı sonrası Zağnos Paşa Camiinden dualarla yola çıktı.
Modern dünyada bireyselliğini ön plana çıktığı ve gençlerin bu çerçevede daha münferit daha içe kapanık ve olaylara duyarlılığını nispeten yitirdiği günümüzde Balıkesirli gençlerin bu hareketi büyük takdir topladı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false