Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tohumlar toprakla buluşuyor

Tohumlar toprakla buluşuyor

Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlilerince, belediye ye ait seralarda yetiştirilen çiçekler ekime hazır hale geldi.

Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlilerince, belediye ye ait seralarda yetiştirilen çiçekler ekime hazır hale geldi.
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, yaz sezonuna girerken çevre düzenlemelerine hız verdi. İlçenin genelinde bulunan ağaçların budanma işlemlerinin ardında yeşil alanlardaki yabani otları temizleme çalışmaları başladı.
Yeşil alanların temizlenmesini takiben, seralarda üretilen yeni fidelerin dikimleri gerçekleştirilecek. 
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, "Park ve Bahçelerde görevli personellerin, ana arterler başta olmak üzere ilçenin genelinde yürüttükleri yabani ot temizliği, çim biçme ve çiçek ekimi çalışmaları devam ediyor. Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nce eski soğuk hava deposunun bulunduğu alandaki seralarda ekilen tohumlardan üretilen bin bir renkli çiçeklerin yeşil alanlara ekimlerine başlıyoruz" dedi.
İlçemiz çevresini güzelleştirme adına yapılan çevre düzenlemelerinden ilçe halkının yanı sıra tatilini Erdek`te geçiren misafirlerden olumlu tepkiler geldiğini kaydeden Park ve Bahçeler görevlileri, yapılan çalışmaların düzenli bir şekilde devam edeceğini ve yapılacak yeni düzenlemelerle parklar, yeşil alanlar ve orta refüjlere dikilen çiçek ekimleri ile Erdek`imizin adına yakışır bir hale geleceğini belirtti.                   


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli