Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tıp Bayramı kutlandı

Tıp Bayramı kutlandı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.
Erdek Sağlık Gurup Başkanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği, geçici hastane hizmet binası olarak hizmet veren Dr. Nilüfer Uman Sağlık Ocağında tertip edildi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan birlikte, etkinliğin yapıldığı Dr. Nilüfer Uman Sağlık Ocağına gitti. Burada Sağlık Grup Başkanı Dr. Mahmut Ekiz ve Hastane Müdürü Rıdvan Erdinç tarafından kapıda karşılanan kaymakam ve belediye başkanı sağlık çalışanlarına tek tek karanfil verdi. 
Daha sonra, etkinliğin gerçekleştiği sağlık ocağının üst katında, etkinliğe katılan konuklara sinevizyon görüntüsü eşliğinde, Osmanlı`dan günümüze sağlık hizmetlerinin gelişimi konulu sunum yapıldı.
Sinevizyon gösterisi sonrası İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Mahmut Ekiz söz alıp, ilçede yapımı devam eden hastane inşaatı hizmete girdiği gibi, ilçede fiziki anlamda sağlıkta yaşanan sıkıntının tamamen sona ereceğini söyleyip, sağlık çalışanlarının bayramına katılan kaymakam ile belediye başkanına teşekkür edip, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, sağlığın ertelenemeyen bir hizmet olduğunu işaret edip, bu hizmeti veren çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.
Günün anlam ve önemi hakkında yapılan konuşmalardan sonra, sağlık çalışanlarının oturduğu bölüme geçen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sağlık personelinin belediyeden taleplerini de dinledi. 
Sağlığın hayatın merkezinde olduğunu iyi bildiklerini aktaran Aysan, "Hastalıklarımıza çare bulunması için kendimizi emanet ettiğimiz doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı`nı kutluyoruz. Hayat kurtarmak için sürekli mücadele eden sağlık çalışanlarımıza hak ettikleri değeri kesinlikle göstermeliyiz" dedi.
Konuşmaların ardından, sağlık çalışanları tarafından el emeği yapılan yiyecekler gelen konuklara ikram edilip, birlikte yenilip sohbet devam etti.
Erdek Sağlık Grup Başkanı Dr. Mahmut Ekiz ve Hastane Müdürü Rıdvan Erdinç`in birlikte organize ettiği Tıp Bayramı etkinliğine doktorlar, aile hekimleri, hemşireler, sağlık memurları ile çalışanlar katıldı.
K. Deniz Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli