Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ticaret Odasından Tam Destek

Ticaret Odasından Tam Destek

Sındırgıda başta belediye olmak üzere ilçedeki tüm odalar ve sivil toplum örgütleri, ilçede düzenlenecek 4. Uluslar arası Balıkesir Motosiklet Festivali için ilçe tek yürek oldu.

Sındırgı`da başta belediye olmak üzere ilçedeki tüm odalar ve sivil toplum örgütleri, ilçede düzenlenecek 4. Uluslar arası Balıkesir Motosiklet Festivali için ilçe tek yürek oldu.
10riders Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen, ilki 2010 yılında gerçekleşen ve geleneksel hale gelen 4.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali için Balıkesir Ticaret Odasından tam destek açıklaması geldi. 
Balıkesir Ticaret Odası desteğini açıkladı
Haziran 2013`de Sındırgı`da gerçekleşecek 4.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali için Sındırgı`da faaliyet gösteren kurumların temsilcilerinden destek açıklamaları gelirken bir destekte ilden geldi.
Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı yaptığı açıklamayla, Sındırgı`daki etkinliğe oda olarak her türlü destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar ve 2.Başkan Ufuk Duman, Haziran ayında Sındırgı`da düzenlenecek festivalin ön hazırlığı için Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz`la bir araya geldi.
Sındırgı İlçesinde yapılacak etkinlikleri hakkında BTO Başkanı Yavuz`a bilgi veren kulüp yöneticileri, asıl amaçlarının Balıkesir`in kültürel ve doğal güzelliklerini yurtiçi ve yurtdışındaki motosiklet tutkunlarına gösterebilmek olduğunu paylaştı.
BTO Başkanı Mahmut Yavuz ise "Balıkesir`in tanıtımı için bu kadar emek harcanan ve profesyonelce planlanan festivalinizde, Balıkesir Ticaret Odası her zaman yanınızda olacaktır. Sizlere güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Elimizden gelen tüm olanaklar ile Balıkesir için doğru yapılanın her zaman yanında olduk, bundan sona da olmaya devam edeceğiz" dedi.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar "Bu yıl 4.sü kez düzenlenecek festival için ben ve ekibim var gücümüz ile çalışıyoruz. Festivalimize gelen katılımcıları üç gün boyunca en iyi şekilde ağırlayabilmek ve her zaman olduğu gibi Balıkesir`den güzel anılar ile ayrılmalarını sağlamak istiyoruz. Bu anlamda şehrin desteğine çok ihtiyacımız var. Balıkesir`e hizmet etmekten keyif alan Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz`un desteğini almak bizler için onur verici. Kendisine önce Balıkesir anlayışından dolayı camia adına çok teşekkür ediyorum." dedi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli