Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TGC´den Yalova´da seminer

TGC´den Yalova´da seminer

4. Oturumu TGC Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı yönetecek

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti´nin(TGC) düzenlediği ?85. Yerel Gazetecilik Semineri? Yalova´da yapılacak.

Yalova Limak Hotel´de, 13-14 Mart 2017 günleri gerçekleşecek seminere, TGC Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı da davet edildi. Balıkçı, seminerin dördüncü oturumunu yönetecek. Önder Balıkçı ile birlikte semineri, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Kaan Bingül de izleyecek.

TGC-Konrad  Adenauer Stiftung Derneği(KAS) işbirliğiye gerçekleşecek seminerin açış konuşmalarını KAS Türkiye Temsilcisi Sven-Joachim İrmer, TGC Başkanı Turgay Olcayto ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yapacak.

Ardından, oturumlara geçilecek.

13 Mart 2017 Pazartesi günü, TGC Ankara Temsilcisi Taylan Erten´in moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk oturumda, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, ?Gazetecilikte örgütlenme ve dayanışma?, Cumhuriyet Gazetesi Vakfı Başkanı-Yazar Orhan Erinç, ?Haber-siyaset ilişkisi?, Gazeteci-Yazar Altan Öymen, ?Yasaklı dönemlerde gazetecilik?, TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı ise ?Haber yazma teknikleri? konularında düşüncelerini açıklayacak.

TGC Genel Saymanı Gülseren Ergezer Güver´in moderatörlüğünde yapılacak ikinci oturumda, TGC Başkan Yardımcısı Recep Yaşar, ?İnternet gazeteciliği?, Doğan Haber Ajansı(DHA) Yeni Medya ve Projeler Direktörü Salih Zeki Sarıdanişment, ?Ajans haberciliği?, A Haber Şef Editörü İhsan Yılmaz, ?Televizyon haberciliği? ve Gazeteci Emine Munyar, ?Ekonomi haberciliği? üzerinde düşüncelerini açıklayacak.

Üçüncü oturumda, Sözcü Gazetesi Yazarı Zeynep Gürcanlı, ?Dış haberler?, Yeni Asır Gazetesi Yazarı Seda Kaya Güler, ?Medyada cinsiyetçi dil sorunu?, Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, ?Dünyada basın özgürlüğü? ve TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük, ?Haber ve hukuk? konularını işleyecek.

14 Mart 2017 Salı günü, TGC Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı´nın moderatörlüğünde gerçekleşecek toplantıda TGC Genel Sekreteri Ahmet Özdemir, ?Kültür-sanat gazeteciliği?, Cumhuriyet Gazetesi Çizeri Semih Poroy, ?Gazete ve karikatür?, Sanat Tarihçisi, Yazar, Heykeltıraş Gürol Sözen, ?Kent ve kültür? konularını dile getirecek.

Seminer, TGC Başkanı Turgay Olcayto´nun değerlendirme konuşmasıyla sona erecek.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yalova seminer
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli