Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TGC, İL TEMSİLCİLERİNİ TOPLADI

TGC, İL TEMSİLCİLERİNİ TOPLADI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Yönetim Kurulu, cemiyetin il temsilcilerini bir seminerde bir araya getirdi. TGC-Konrad Adenauer Stiftung işbirliğiyle gerçekleşen 69. Yerel Gazetecilikte Meslek İçi Eğitim Semineri, Basın Müzesinde gerçekleşti. TGC

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Yönetim Kurulu, cemiyetin il temsilcilerini bir seminerde bir araya getirdi. TGC-Konrad Adenauer Stiftung işbirliğiyle gerçekleşen 69. Yerel Gazetecilikte Meslek İçi Eğitim Semineri, Basın Müzesi`nde gerçekleşti. TGC Başkanı Turgay Olcayto`nun açış konuşmasıyla başlayan seminerde daha sonra TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, "Gazetecilikte Etik İlkeleri", CNN Türk Muhabiri ve TGC Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Göksu, "Gazetecilik Etik İlkeleri" ve TGC Hukuk Danışmanı Avukat Gökhan Küçük, "Haberin hukuku ve tekzip" konularında düşüncelerini açıkladılar. Konuşmaların ardından TGC yönetimi, cemiyetin il temsilcilerinin düşüncelerini ve önerilerini aldı. Seminerin sonunda TGC İl Temsilcilerine katılım sertifikaları TGC Başkanı Turgay Olcayto tarafından verildi. Seminere TGC Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı da katıldı.
TGC İl Temsilcileri, toplantıdan bir gün önce ise The Marmara Taksim Oteli`nde gerçekleşen "TGC Sedat Simavi Ödülleri" törenine katıldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli