Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tenis kortu teravih namazlarında kullanılıyor

Tenis kortu teravih namazlarında kullanılıyor

Havran ilçesi Kavaklı Park içerisinde bulunan Tenis Kortunda ilk Teravih Namazı kılındı. Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Camilerimiz çok sıcak oluyor. Serin olması nedeniyle Teravih Namazının kılınması için burayı uygun gördük dedi.

Havran ilçesi Kavaklı Park içerisinde bulunan Tenis Kortunda ilk Teravih Namazı kılındı. 
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, "Camilerimiz çok sıcak oluyor. Serin olması nedeniyle Teravih Namazının kılınması için burayı uygun gördük" dedi.
Havran ilçesi Kavaklı Park içerisinde bulunan Tenis Kortunda ilk kez olarak bayanlar ve erkekler için Teravih Namazı kılınacak şekilde hazırlanırken Ramazan ayının Teravih Namazlarının burada kılınmasına başlandı.
2009 tarihinde yapılan Edremit Körfezinin ilk tenis kortlarından olan ve 2009 yılında ilk kez erkekler ve bayanlar dalında "1. Körfez Tenis Turnuvası"nın düzenlendiği Havran Tenis Kortunun, bu seneki Ramazan Ayında Teravih Namazı kılınması için hazırladıklarını açıklayan Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, "Camilerimiz çok sıcak oluyor. Serin olması nedeniyle Teravih Namazının kılınması için burayı uygun gördük. Bu akşam serin bir şekilde cami cemaatimiz Teravih Namazı kıldı. Bu günden sonra burada Teravih Namazı kılmaya gelenlerin çoğalacağını bekliyorum. Sağlık yaşam için herkesin spor yapması gerekir. Gündüz sportif çalışmalar devam edecek ve akşamları ise Kavaklı Parkın serinliği içerisinde cemaatimiz serin serin Teravih Namazını kılacak" dedi.
Edremit Körfezinin zümrüt ilçesi olan Havran`ın yeni kurulan bu mahallesi olarak burada cami olmadığını açıklayan ve Ramazan boyunca ilçede iki çadırda İftar Yemeği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Hasan Lofçalıoğlu, yakında bu alana bir cami yapılması için çalışma başlatacağını da söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli