Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Temizlik malzemeleri Balıkesir´de okullara törenle dağıtıldı

Temizlik malzemeleri Balıkesir´de okullara törenle dağıtıldı

UNİFAB Fabeks Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şirketi tarafından başlatılan ?Biz Bir Adım Attık? adıyla sosyal sorumluluk projesi Balıkesir´de gerçekleştirildi.

UNİFAB Fabeks Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şirketi tarafından başlatılan ?Biz Bir Adım Attık? adıyla sosyal sorumluluk projesi Balıkesir´de gerçekleştirildi.
İstanbul Tuzla İlçesinde faaliyet gösteren UNİFAB Fabeks Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şirketi tarafından başlatılan ?Biz, Bir Adım Attık?? adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Balıkesir´deki okullara temizlik malzemeleri törenle dağıtıldı.
Karesi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde 8 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen temizlik malzemeleri teslim törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Fabeks Kimya Firma Temsilcisi Ali Giritlioğlu, Altıeylül ve Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Töreninin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ?Okullarımızın akademik başarı yönünden en önde olmalarının yanı sıra temizlik ve hijyen bakımından da en önde olması ve öğrencilerimizin sağlıklı koşullarda yetişmesi bizim en öncelikli hedeflerimizden biridir. Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ?Beslenme Dostu Okullar Programı´ kapsamında yürütmüş olduğumuz başarılı çalışmalar neticesinde il genelindeki 905 kurumumuzdan 645 tanesi beyaz bayrak sertifikasına kavuşmuştur. Bugün de bu başarıyı güçlendirmek için Fabeks Kimya Firması tarafından hediye edilen ürünlerin teslimini gerçekleştireceğiz. 1108 okulumuza kazandırılan bu temizlik maddeleri 187.366 öğrencimiz ve 15.199 öğretmenimizin kullanımına sunulacaktır.? dedi.
2006 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan her zaman gurur duyan bir firmayız diyerek sözlerine başlayan Fabeks Kimya Firma Temsilcisi Ali Giritlioğlu ?Dezenfektasyon, hijyen ve endüstriyel kimya alanında ulusal ve uluslararası mükemmellik merkezi olmak vizyonunda olan firmamız, 2010 yılında ?Biz, Bir Adım Attık...´ projesi ile 100 okulda 100.000 öğrencimizin hijyenik ortamlarda öğrenim görmesi için ücretsiz olarak tehlikeli virüs ve bakterilere karşı dezenfektasyon sağlayarak, büyük ölçüde bir sorumluluk projesi başlatmıştır. 9 yıldır devam etmekte olan projemizi bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde 1108 okulumuzun dezenfektan ve hijyen ürünlerinin ihtiyaçları sosyal sorumluluk projemiz kapsamında sağlanacaktır.? dedi.
Teslim töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun Fabeks Kimya Firma Temsilcisi Ali Giritlioğlu´na teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli