Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Temel Eğitim Kurumları Okul Yöneticilerine Seminer verildi

Temel Eğitim Kurumları Okul Yöneticilerine Seminer verildi

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Temel Eğitim Kurumları Okul Yöneticileri Semineri? 1-3 Ekim 2018 tarihleri arasında Ayvalık Cunda Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli´nde gerçekleştirildi.

Seminerin açılış törenine MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı Tuncay Morkoç, Ayvalık İlçe Millî Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar, Cunda Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulaziz Yük ve temel eğitim kurumları okul yöneticileri katıldı.
Okul öncesi iş ve işlemleri, okullaşma oranları, okul öncesi öğrencisi yaşları, okulların fiziki kapasiteleri ve okul öncesi öğretmenlerinin nöbetleri konularında bilgi veren MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı Tuncay Morkoç, Balıkesir´in okul öncesinde okullaşma oranında Türkiye´de 8.sıraya yükseldiğini açıkladı.
Programın ikinci gün oturumunda temel eğitim kurumları okul yöneticileri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ?Başarılı kurumlar, güçlü kültüre sahip olan kurumlardır. İnşallah bu güzel birlikteliği, takım ruhunu hep devam ettiririz ve bu takım ruhu, bu güzel birliktelik şehrimizin ruhuna da yansır. Yüreğimizdeki heyecanı çocuklarımızın yüreklerindeki heyecanla birleştirerek sizlerle birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.? dedi.
İl merkezi ve ilçelerde görev yapan temel eğitim kurumları okul yöneticilerinin 3 gün süreyle eğitim aldığı seminer, katılımcılara belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli