Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEMADdan engel tanımayan hizmetlere devam

TEMADdan engel tanımayan hizmetlere devam

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesinin, kendi üyeleri ile vatandaşların hizmetine sunduğu sağlık hizmetleri 2012 yılında da tam hızıyla sürüyor.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi`nin, kendi üyeleri ile vatandaşların hizmetine sunduğu sağlık hizmetleri 2012 yılında da tam hızıyla sürüyor.
TEMAD Erdek Şubesinin 2012 yılı planlı çalışmaları arasında yer alan göz sağlığı kontrolü için 1 Ocak`tan bugüne kadar İstanbul Kartal Göz Hastanesi`ne Erdek`ten düzenlenen 4 seferle yaklaşık 125 kişinin göz kontrol ve tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.
Üyelerinin yanı sıra üye olmayan vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmediklerini anlatan TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan, Sağlık Taraması isimli düzenledikleri programla, ulaşım olarak daha kolay ve daha ekonomik yoldan sağlığa gidiş için İstanbul Kartal Göz Hastanesi ile yapılan anlaşma gereği 2012`de 125 kişinin İstanbul`a götürüldüğünü belirtti.
Sağlık Taraması ile ilgili olarak kendilerine yeni başvuruların olduğuna dikkat çeken TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, yapılan muayeneler sonucu 125 kişinin göz kontrolleri yapılarak gerekli sağlık testlerinden geçirilmişlerdir. Bundan böyle üyelerimiz ve vatandaşlarımıza sadece göz sağlığında değil kalp sağlığı konusunda da yardımcı olabilmek adına, Bursa`da bu konuda başarılı çalışmalara imza atmış hastanelerle görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.
Göz sağlığı kontrolü ve tedavisi için Mart ayının ilk haftasında 30 kişinin daha İstanbul`a götürüleceğini belirten Eraslan, Mayıs ayından sonra göz tedavisi için Biga ve Bandırma TEMAD şubeleri ile birlikte hareket ederek, hastaların İstanbul`a birlikte taşınacağını dile getirdi.
Turizm endeksli programlarda dahil olmak üzere her türlü sosyal etkinlik için çabalarımızı sürdürmek arzusundayız şeklinde konuşan Eraslan, "Nisan ayında tüm üyelerimiz ile isteyen vatandaşlarımıza Çanakkale gezisi, Mayıs ayında da 2-3 günlük Konya ve Kapadokya gezisi etkinliği planlıyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı