Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEMAD Erdek Şubesi faaliyetlerini açıkladı

TEMAD Erdek Şubesi faaliyetlerini açıkladı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan, TEMADın 2011 yılında gerçekleştirdiği çalışmaları üyeleriyle paylaştı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan, TEMAD`ın 2011 yılında gerçekleştirdiği çalışmaları üyeleriyle paylaştı.
TEMAD Erdek Şubesinin dernek lokalin de düzenlenen yemekli toplantıda üyeleriyle bir araya gelen Eraslan, 2011`i değerlendirdi.
Dernek Başkanı Eraslan yaptığı konuşmasında, "TEMAD olarak 2011`i çok yoğun bir çalışma temposuyla tamamladık. Başta dernek binamızın yenileştirme çalışmaları olmak üzere yaklaşık 1000 kişiyi bulan başta üyelerimiz ve Erdek`li vatandaşlarımız için düzenlediğimiz göz sağlığı ile ilgili hastane çalışmalarımızı yıl sonu itibarıyla sona erdirdik" dedi. Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızla büyük bir memnuniyet ve özveriyle çalıştığımız bu yorucu projede bizlere yardımcı olan tüm dernek üyesi arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ettiğini belirten Eraslan, böylesi mükemmel bir takım oyunuyla bizlerin daha başka projeleri de kolaylıkla yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca 2011 yılı içinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız için yaptığımız organizasyonda bizlere yardımcı olan arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum şeklinde konuştu.
2012 yılı için düşündüğü projelerini de anlatan Eraslan, 2012 yılı içinde üyelerimizle birlikte 3 yurt gezisi yapmayı hedeflemiş bulunuyoruz. Bahar aylarında yapacağımız bu gezilerle ilgili olarak yakında duyurularımızı yapacağız. Yine derneğimizle ilgili olarak çevre düzenlemesi ile beraber derneğimizin modern bir görüntüye kavuşturmaya hedefliyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızda daima kurum ve kuruluşlarımızla iyi ilişkiler içinde olarak çalışmalarımızı sürdürmek arzusundayız. Bir kere daha misafirlerimize hoş geldiniz diyor yönetim arkadaşlarım ve şahsım adına saygılarımı sunuyorum diyerek sözle rine ekledi.
Haber : Erhan Göçmen

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli