Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEMAD Şube Başkanı Eraslan:

TEMAD Şube Başkanı Eraslan:

?Ülkemizin değerini bilelim?

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?Ülkemizin değerini bilerek sahip çıkalım. Başka Türkiye yok! Türkiye bizim ortak değerimizdir? dedi.
Birbirimizi anlamamız ve karşımızdakinin de hakkına saygı göstererek anlayışlı davranmamız gerektiğine işaret eden Eraslan, şu değerlendirmede bulundu:
?Yüreğimiz, hoşgörümüz ve en önemlisi Atatürk´ümüz, bizi biz yapan ortak değerlerimizin başlarında gelir. Komşusu açken, tok yatmayan yüreğimiz vardır, bizim. Atatürk ve Atatürk Türkiye´si, O´nun çizdiği yol, bizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı en güçlü silahımızdır. Bu bayrağın altında, Atatürk´ün ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, hoşgörülü, yardımsever, vicdanlı, çok renkli ve mutlu olacağımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu sofranın duası barış ve kardeşlik, bereketi ise sevgi ve hoşgörüdür.?

?İyiliğe iyilik her kişinin, kötülüğe iyilik er kişinin hakkıdır? sözü doğrultusunda herkese iyilik yapmayı benimsediklerini vurgulayan TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, 19 Eylül Gaziler Günü´nde, gazilerin TEMAD´ı unutmalarına üzüldüklerini vurgularken, ?Onları, geçtiğimiz dönemlerde biz giydirdik ve tanıttık ama ne yazık ki bizi unuttular? dedi.
Eraslan, 10 yıllık süre içinde, ihtiyaç sahibi ortalama 500 öğrenciye ayakkabı ve giyecek yardımında bulunduklarını belirterek, yeni başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: TEMAD Şube Başkanı Eraslan
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli