Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TEMAD Şube Başkanı Ahmet Eraslan:

TEMAD Şube Başkanı Ahmet Eraslan:

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, bir kez daha sevgi ve eğitimin önemine vurgu yaptı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, bir kez daha sevgi ve eğitimin önemine vurgu yaptı.
2016 yılının ülkemiz adına mutlu geçmediğine dikkat çeken Eraslan, şu değerlendirmede bulundu:
?TEMAD olarak iyi niyetle ve sevgiyle herkesi kucaklayan, her vatandaşın mutluluğunu isteyen, ülkenin sorunlarını bilen, bu sorunların birlik-beraberlik ve eğitimle çözülebileceğine inanan kamu yararına hizmet veren bir derneğiz. Bu ülke çatısı altında hepimiz aynı gemideyiz. Bu nedenle farklı düşüncelere ve birbirimize katlanmak ve el ele vererek sorunlarımızı birlikte çözmek, dertlerimize çare bulmak zorundayız. 2016 yılı, ne yazık ki ülkemiz açısından iyi geçmedi. Şehit ve gazilerimizin yüreklerimizi yaktığı bir yılı geride bırakmak üzereyiz. Şehitlerimize bir kez daha rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz.?
Ülkemizin her şeyden önce eğitime ihtiyacı olduğuna işaret eden Eraslan, ?Bizi yalnız eğitim kurtarır. Özellikle kız çocuklarımızı mutlaka okutmak için elimizden geleni yapmalıyız? dedi.
İçinde bulunduğumuz ortam ve koşullar nedeniyle ülkemizde bu yıl coşkulu yeni yıl kutlamaları beklemediğinin altını çizen TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?2017 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor, Türk Ulusu´nun, bu sıkıntılarını mutlaka aşarak, güzel günlere kavuşacağına inanıyorum? diye konuştu. Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı