Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Telefon dolandırıcıları polisin takibiyle İzmir´de yakalandılar

Telefon dolandırıcıları polisin takibiyle İzmir´de yakalandılar

Balıkesir İli Susurluk İlçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp telefon açtıkları kişileri dolandıran üç şüpheliden M.Ç. ve S.A. isimli iki zanlı polis tarafından yakalandı.


Telefon dolandırıcıları, Balıkesir´in Susurluk ilçesinde yaşayan yaşlıbaba R.Y. (74) ve kızı D.Y. (30) adlı vatandaşları arayarak, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıktan sonra para istedi. Baba R.Y. ve kızı D.Y. dolandırıcılara bankada bulunan dolar ve euro cinsinden yaklaşık 240.000 TL parasını M.Ç. ve S.A. isimli zanlılara verdi. Parayı alan dolandırıcılar, dolandırıldıklarını anlayan baba kızın ihbarı üzerine fiziki takibe alındı.
Susurluk Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından kamera görüntülerinden eşkal bilgileri tespit edilerek takibe alınan ve her adımı izlenen dolandırıcılar gittikleri İzmir otogarında polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan M.Ç. ve S.A. Susurluk İlçesine getirilerek polisteki ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kepsut Cezaevi´ne sevk edildiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli