Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TEKSÜT Bandırma Gençleri´nden deplasman zaferi

TEKSÜT Bandırma Gençleri´nden deplasman zaferi

Türk Telekom Gençleri : 82 TEKSÜT Band. Gençleri: 87

Basketbol Gençler Ligi A Grubu 12. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Ankara´da konuk olduğu Türk Telekom´u 82-87 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini elde etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Uğurcan Erdem ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumda Boran Güler ve Önder Atun ile sayılar bulunca ilk çeyreği de 12 sayı fark ile 11-23 önde kapadı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Türk Telekom oldu. Hücumda sayı üretmekte zorlanmayan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK, hücumlarda Boran Güler, Önder Atun ve Yiğit Karalar´ın sayıları ile 15. dakikada skoru 20-36´ya getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Boran Güler ile etkili olan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 35-44 önde girdi.
İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK hızlı başladı. Savunmada ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan Bandırma ekibi, Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları ile hücumda sayılar üretti. 25. dakikada skoru 46-57´ye getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Uğurcan Erdem ve Boran Güler´in sayıları ile etkili olunca final çeyreğine 53-71 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Ev sahibi ekip Türk Telekom hücumlarda etkili bir oyun sergilerken, TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Boran Güler ve Önder Atun´un sayıları ile 35. dakikayı 48-57 önde geçti. Kalan bölümde rakibine öne geçme şansı vermeyen Yeşil-Beyazlı Gençler karşılaşmadan da 82-87 galibiyetle ayrılarak üst üste beşinci galibiyetini elde etti. Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı