Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TEKSÜT Bandırma Gençleri´nden Afyon zaferi

TEKSÜT Bandırma Gençleri´nden Afyon zaferi

Afyon Belediyesi : 38 TEKSÜT Gençler: 90

TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Celal Evran, Yiğit Karalar, Uğurcan Erdem ve Fatih Bardak beşi ile başladı.
Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oyuncuları, hücumlarda Berkin Cilev ve Yiğit Karalar ile bulduğu sayılarla ilk çeyreği de 7-22 önde geçti.
İkinci çeyreğe dengeli başlayan her iki takımdan TEKSÜT Bandırma BK, hücumda sayı üretmekte zorlanmazken Ahmet Hakan Öge ve Emir Adıgüzel´in sayıları ile 15. dakikada skoru 11-31´e getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Berkin Cilev ile etkili olmaya çalışan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 20-47 önde girdi.
İkinci yarıya hücumda daha etkili başlayan her iki takımdan Bandırma ekibi, Celal Evran ve Fatih Bardak´ın sayıları ile hücumda sayılar üretti. 25. dakikada skoru 21-60´a getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Berkin Cilev´in sayıları ile farkı daha da açtı ve final çeyreğine 27-72 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Ahmet Hakan Öge ve Kaan Bozkurt´un sayıları ile 35. dakikada skoru 33-79´a getirdi. Kalan bölümde oyun kontrolünü elinde tutan TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 38-90 galibiyetle ayrıldı
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu