Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEKSÜT Bandırma BK, Gloria Cup Turnuvası´nda 3. oldu

TEKSÜT Bandırma BK, Gloria Cup Turnuvası´nda 3. oldu

Basketbol turnuvaları arasında en prestijli hazırlık turnuvalarından olan Gloria Cup´ta TEKSÜT Bandırma BK...

Basketbol turnuvaları arasında en prestijli hazırlık turnuvalarından olan Gloria Cup´ta TEKSÜT Bandırma BK, üçüncülük-dördüncülük maçında Galatasaray Doğa Sigorta´yı 88-71 mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Omas Prewitt, Alperen Şengün ve Ragıp Berke Atar beşi ile başladı.
Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK Jaime Smith ve Şehmus Hazer ile sayılar buldu. İlk çeyrekte üstün bir oyun sergileyen ekip Bandırma ekibi olunca, Yeşil-Beyazlılar ilk periyodu 24-16 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Galatasaray Doğa Sigorta oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Ragıp Berke Atar ile sayılar bulan Bandırma ekibi mücadeleyi önde götürdü. Kalan bölümde Jaime Smith ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar bulan Bandırma ekibi soyunma odasına da 44-38 önde girdi.
İkinci yarıya hücumda aktif başlayan takım Galatasaray Doğa Sigorta oldu. Yeşil-Beyazlı ekip hücumlarda Tyler Kalinoski ve Emanuel Terry ile sayılar üretse de savunmada istediği oyunu sergileyemedi. Konuk ekip hücumda Greg Whittington ile sayılar üretince sonra çeyreğe 61-61 berabere girildi.
Final çeyreğine TEKSÜT Bandırma BK iyi başlarken, hücumda Jaime Smith, Tyler Kalinoski ve Omar Prewitt ile sayılar üretince oyunda üstünlüğünü kurdu. Kalan bölümde boyalı alanı da iyi kullanan TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan 88-71 galibiyetle ayrılarak Glori Cup´ı üçüncülük ile tamamladı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli