Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Teknoloji kartpostalları yok etti

Teknoloji kartpostalları yok etti

Bir zamanlar bayram ve yeni yıl gibi özel günlerde sıkça kullanılan kartpostallar, teknolojinin yeni nimetleri cep mesaj ve chat karşısında artık nostalji oldu.

Bir zamanlar bayram ve yeni yıl gibi özel günlerde sıkça kullanılan kartpostallar, teknolojinin yeni nimetleri "cep mesaj" ve "chat" karşısında artık nostalji oldu.
Erdek`te Ali Abi isimli kırtasiye işyerinde çalışan Recep Nişancı, kartpostal tezgahlarının vatandaşlardan artık ilgi görmediğini bildirdi.
Nişancı, "Çocukluk yıllarında bayram önceleri olsun yaz aylarında olsun ilçedeki kırtasiye işyerlerinin önü Erdek resimlerinin yer aldığı kartpostallarla dolu olurdu. Şimdi ise "cep mesaj" ve "chat" dedikleri teknolojiye kartpostallarımız yenildi. Kartpostalların satış fiyatları çok düşük olmasına rağmen rağbet yok. 
Kırtasiyeci esnaf ağabeylerimiz Erdek`i tanıtmak için önceleri kartpostal bastırıyordu. Şimdi ise tezgah da gördüğünüz gibi benim çalıştığım işyerinde Erdek`le ilgili sadece bir çeşit kartpostal var. O da, çok eski bir görüntü içeriyor." diyerek dert yandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı