Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Teknoloji Buluşmaları Balıkesir´de

Teknoloji Buluşmaları Balıkesir´de

TURKCELL Ana Sponsorluğunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen ?Türkiye Teknoloji Buluşmaları? Balıkesir´de gerçekleşecek.

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ´ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.
Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, Girişimcilik, Eticaret ve İletişim Teknolojileri´ndeki yenilikler sahnede olacak bu özel güne girişim odaklı tüm KOBİ´ler davet edildi.
9 Mart 2017 Perşembe günü saat 12.00 Balıkesir Balkonuk Center´da gerçekleşecek olan etkinlik, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur´un yapacakları açılış konuşmaları ile başlayacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Turkcell CEO´su Kaan Terzioğlu ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici´nin konuk olacağı ilk panel ise usta televizyon programcısı Sami Altınkaya moderasyonunda ve BLOOMBERGHT TV eşzamanlı canlı yayınında gerçekleştirilecek.
Bu kapsamda işine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcilerinin ücretsiz bu konferansa davetli olduğu bildirildi.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli