Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Teknik Öğretmen 1982 mezunları Bandırmada

Teknik Öğretmen 1982 mezunları Bandırmada

İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen mezunları Bandırmada bir araya geldi. 1977-78 eğitim-öğretim döneminde İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen okuluna adım atan okulun mezunları Bandırmada buluştular.

İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen mezunları Bandırma`da bir araya geldi.
1977-78 eğitim-öğretim döneminde İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen okuluna adım atan okulun mezunları Bandırma`da buluştular.
Okula, 60 kişi başlayıp, 1982 de 34 kişi ile mezun olma başarısını gösteren teknik öğretmen mezunları, her yıl bir arkadaşlarının doğup büyüdüğü yörede bir araya gelerek hasret gideriyorlar.
Yurdun dört bir köşesi yanı sıra yurt dışında yaşayan arkadaşlarının da katılımda bulunduğu 1982 Yüksek Teknik Öğretmen mezunlarının bu seneki buluşma noktası Bandırma oldu.
Teknik Öğretmenin Bandırma`lı mezunu, ``Sultanahmet Köftecisi`` İşletme Müdürü Aziz Bender, Bandırma`da konuk ettiği okul arkadaşlarına önce bölgenin güzelliklerini gösterdi.
Eğitim öğretim devam erken, ihtilal görmüş bir okulun öğrencileri olarak hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun dostluklarından asla taviz vermediğini kaydeden Yüksek Teknik Öğretmen Okulu`nun 1982 mezunlarının Aziz Bender, konuklarını işyerinde ağırlamaktan çok mutlu olduğunu belirtti.
Bandırma`da sahil bandı gezileri ardından akşam eğlence tertipleyen 82 mezunları, aynı gece konaklamak üzere Ocaklar Aloria Garden Hotel`e yerleştiler.
Ocaklar`da sabah kahvaltısı ve yürüyüşü ardından, Erdek`e gelen teknik öğretmen mezunları, Erdek`te Nostaljik Balıkhane kahvesinde Zeytinliada manzaralı kahve molası ardından gezi teknesi ile deniz turu yaptılar.
Günün kalan bölümünde Erdek sahilinde balık keyfinin tadına varan konuklar, geldikleri Kralın Çiftliğinde sıra dışı bir program yaşadılar.
Tatilleri sona eren konuklar, Erdek`ten ayrılırken, ilçenin meşhur zeytin ve zeytinyağı, Kapıdağ Süt Ürünleri Fabrikası satış mağazasından peynir çeşitleri alarak evlerinin yolunu tuttular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli