Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TEGV Gönüllüleri iletişim eğitimi aldı

TEGV Gönüllüleri iletişim eğitimi aldı

İlköğretim çağındaki çocuklarımızın temel eğitimlerini tamamlayıcı, ders saatleri içinde ve dışında çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlayan Eğitim Gönüllüleri Vakfı...

İlköğretim çağındaki çocuklarımızın temel eğitimlerini tamamlayıcı, ders saatleri içinde ve dışında çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlayan Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 8 aydır Erdek`de faaliyetlerini sürdürdüğü Gezici Öğrenim Birimi olan Ateşböceği eğitim aracı ile okul okul geziyor.  
Faaliyetlerinin verimli ve eğlenceli geçmesinin önemli bir sebebi olan gönüllüler bu yolda hedefe ulaşmak ve çocuklarla diyologlarını geliştirmek için Eğitim Gönüllülerinin vermiş olduğu iletişim eğitimine katılarak eğitim aldılar. Eğitimde öğretmenler,ev hanımları, emekli memur, esnaf ve üniversite öğrencileri yer aldı. Eğlenceli ve eğitici saatler geçiren gönüllülere, eğitim sonunda vakıf sorumlusu tarafından belgeleri takdim edildi.
Gönüllüğün önemine değinen Ateşböceği Sorumlusu Sinan Ural, "Gönüllü herkesle birlikte yürüyen, çevresindeki problemleri, eksiklikleri gören ve  daha sonra toplumdaki bu meseleleri nasıl çözerim diye kafa yoran, esnek, yaratıcı, sorumluluk sahibi, kendine inanan güvenen motive eden ve geleceğe umutla bakan kişidir" diye şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı