Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Taviloğlundan, birlik delegelerine iftar

Taviloğlundan, birlik delegelerine iftar

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifinin birlik delegeleri ile personele iftar yemeği ikramında bulundu.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nin birlik delegeleri ile personele iftar yemeği ikramında bulundu.
Taviloğlu`nun, Erdek Çuğra Bölgesi Çınar Altı mevkiinde bulunan restaunatta verilen iftar yemeğine, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nin tüm delegelerinin yanı sıra Erdek`te görev yapan kooperatif personeli tam kadro katıldı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın da davetli olduğu iftar yemeğinde, Erdek Gıda ve Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü M. Murat Yazar, Erdek Ziraat Odası Başkanı Murat Kaleş, Marmarabirlik Denetim Kurulu Üyesi Fevzi İpek, Marmarabirlik Genel Müdürü İbrahim Minareci, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Belde ve köy muhtarlarının bir kısmı ile Marmarabirlik`e bağlı İznik ve Edincik kooperatifinin yöneticileri hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli