Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Tatil için gittiği Avşa´da İntihar etti

Tatil için gittiği Avşa´da İntihar etti

Marmara İlçesi´ne bağlı Avşa Mahallesine tatil için giden Nurettin Koçak (61) kaldığı pansiyonun balkonunda kendini iple klimanın dış ünitesinin demirine asarak yaşamına son verdi.

 Koçak, bıraktığı mektubunda, darbe girişiminin kendisini çok üzdüğünü yazdığı öğrenildi.
Avşa Adası´na Cuma günü gelip pansiyona yerleşen Nurettin Koçak, dün saat 10:45 sıralarında resepsiyon görevlisine odasına çıkıp eşyalarını aldıktan hemen sonra ayrılacağını söyledi. Yaklaşık bir saat geçmesine rağmen Koçak, dönmeyince şüphelenen görevli gittiği odasında tüp gaz kokusu hissetti. Daha sonra balkonu açan görevli burada kendisini çamaşır ipi ile klimanın dış ünitesine asan Koçak´ın cansız bedeni ile karşılaştı. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri Koçak´ın bıraktığı mektubu gördü. Kime ne kadar borcu olduğunu da yazan Koçak, mektubunda darbe girişiminden duyduğu rahatsızlığı anlatmaya çalıştığını belirledi.

Yapılan GBT´sinde herhangi bir suç kaydına ulaşılamayan Nurettin Koçak´ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu´na kaldırılırken jandarma ne iş yaptığını öğrenemediği Kolçak´ın ölüm haberini vermek için ailesini araştırıyor.
Haber : Emir Yıldız



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli