Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Taşeron şirket işçilerin tüm alacaklarını ödedi

Taşeron şirket işçilerin tüm alacaklarını ödedi

Erdek Belediyesine bağlı olarak görev yapan taşeron şirket çalışanlarının tüm alacakları ödenirken, sırada belediyenin kadrolu personeli ile torba yasa kapsamında belediyeden başka kurumlara atanan personelin alacaklarının ödenmesi olduğu öğrenildi.

Erdek Belediyesi`ne bağlı olarak görev yapan taşeron şirket çalışanlarının tüm alacakları ödenirken, sırada belediyenin kadrolu personeli ile torba yasa kapsamında belediyeden başka kurumlara atanan personelin alacaklarının ödenmesi olduğu öğrenildi.
Erdek Belediye Başkanlığı`nın, hizmet alımı ihalesiyle işi üstlenen söz konusu taşeron şirkette çalışan personelin, firmadan alacaklarının kalmadığı bildirildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediyenin hizmet alımı ihalesini üstlenen söz konusu taşeron firmadan alacağı bulunan tüm işçilerin alacaklarının ödenmesine başlandığını belirtti.
Konuyla ilgili basına yazılı açıklama gönderen Belediye Başkanı Aysan, şunları kaydetti: "11 Şubat 2014`ten itibaren hizmet alımı ile çalıştırdığımız taşeron şirket personelimize borcumuz kalmamıştır. Bundan sonra ki amacımız belediyemizdeki kadrolu personelin gecikmiş olan alacaklarını yatırmaktır. Bunlar içinde gerekli çalışmalarımız halen devam ediyor" dedi.
Borç ödeme planlamasında öncelikli olarak, Erdek Belediyesi`nde çalışan kadrolu personel ile belediyeden geçtiğimiz yıllarda torba yasayla başka kurumlara atanan işçilerin alacaklarının ödenmesi olduğunu ifade eden Başkan Aysan, "Ödemeleri gerçekleştiren firmaları ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı, çalışanlarımıza da bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından ve sabrından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false