Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tartışdığı kişiyi baltayla öldürdü

Tartışdığı kişiyi baltayla öldürdü

Erdek'te iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada Zafer İ. (57) isimli kişi baltayla yaralandı.

Erdek`te iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada Zafer İ. (57) isimli kişi baltayla yaralandı. 

Erdek Halitpaşa Mahallesi M. Arslan Caddesinde saat 23:00 sularında iki kişi arasında meydana gelen tartışmada Zafer İ. isimli kişi ağır şekilde yaralanırken, olay yerine gelen 112 ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Zafer İ`nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Salı günü akşam saatlerinde Hakan K. (42) ile Zafer İ. (57)  isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hakan K. İsimli zanlı Zafer İ. adlı kişiyi baltayla ağır şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunan vatandaşlar 112 Acil ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahilesi yapılan Zafer İ. Daha sonra Erdek Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hastanede de tedavisine devam edilen, Zafer İ. isimli yaralı daha sonra ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldığı ve dün sabah  hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra polise teslim olan zanlı Hakan K`nin ise sorgulaması polis tarafından devam ediyor.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı