Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Tarımsal Kalkınma Kooperatifi AK Partiyi ziyaret etti

Tarımsal Kalkınma Kooperatifi AK Partiyi ziyaret etti

S.S. Ocaklar-Narlı-Y.Yapıcı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İbrahim Nergiz, beraberinde Kooperatif Başkan Yardımcısı Hasan Armut ile birlikte AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasına gelerek, ilçe başkanı Hikmet Onayı ziyaret ettiler.

S.S. Ocaklar-Narlı-Y.Yapıcı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İbrahim Nergiz, beraberinde Kooperatif Başkan Yardımcısı Hasan Armut ile birlikte AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasına gelerek, ilçe başkanı Hikmet Onay`ı ziyaret ettiler.
Yaklaşık 30 yıldır aralıksız olarak Kapıdağ Ormanlarında, Erdek ve Marmara İlçeleri Çevre ve Orman İşletme Şefliklerine ait alanlarda orman ürünü kesim işi yaptıklarını söyleyen Nergiz, 2010 yılında kooperatifleşerek yaklaşık 3 yıldan bu yana S.S. Ocaklar-Narlı-Yukarıyapıcı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adı altında kurdukları kooperatifle bu işi yürütmeye devam ettiklerini ifade etti. Kapıdağ Yarımadası`nda, Çevre ve Orman Bakanlığı`na ait arazide, izinli orman ürünleri kesimi yaptıkları bilgisi veren S.S. Ocaklar-Narlı-Y.Yapıcı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İbrahim Nergiz, yaptığı bilgilendirmeden sonra ziyaret amacını, Çevre ve Orman Balıkesir Müdürlüğü`nce, kendilerine yapılan ödemelerin Ramazan Bayramının yaklaşması nedeniyle hızlandırılması olarak açıkladı.
Nergiz`i dikkatle dinleyen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, konunu takipçisi olacağını dile getirdi.
Yaklaşık yarım saat kadar devam eden görüşme, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nergiz ve yardımcısı Armut`un, AK Parti İlçe Başkanı Onay`a teşekkür etmesiyle sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli