Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tapu ve kadastro Binası taşınıyor

Tapu ve kadastro Binası taşınıyor

Erdekte tapu ve kadastro hizmetlerinin verildiği PTTnin üst katında faaliyetini sürdüren Erdek Tapu ve Kadastro hizmet ofisinin, Erdek Otogarı karşısında Erdek eski Yataş Satış Bayii olan yere taşınacağı öğrenildi.

Erdek`te tapu ve kadastro hizmetlerinin verildiği PTT`nin üst katında faaliyetini sürdüren Erdek Tapu ve Kadastro hizmet ofisinin, Erdek Otogarı karşısında Erdek eski Yataş Satış Bayii olan yere taşınacağı öğrenildi.
Erdek PTT hizmet binası olarak kullanılan binanın ikinci katında hizmet veren Tapu Sicil ve Kadastro Müdürlüğü`nün hizmet verdiği ofiste yer darlığının ciddi boyutlara yükselmesi yetkilileri yeni yer arayışına yönelttiği belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü`ne bağlı Tapu ve Kadastro Bursa 9. Bölge Müdürü İzzettin Kocukoğlu`nun, Erdek`e gelip her iki kurumun birlikte daha sağlıklı hizmet verebilmesi için yer arayışı yaptığını kaydeden Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek`te tapu ve kadastro hizmetlerinin vatandaşlarımıza en uygun hizmet verecek mekan olarak, Erdek Otogarı karşısında eski Yataş Bayii olarak kullanılan zemin katı ile zemin ve bir üst katı olan binanın uygun olduğuna karar verildiğini dile getirdi.
Konunun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`na aktarıldığını kaydeden Kaygısız, şu an bakanlıktan gelecek onay bekleniyor, onay geldiği gibi. İlçemizde halen PTT`nin üst atkında hizmet veren Tapu Sicil ve Kadastro Müdürlükleri, Erdek eski Yataş satış bayiinin bulunduğu yere taşınacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı