Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Tamer Bostan, Memleket Partisi ile yollarını ayırdı

Tamer Bostan, Memleket Partisi ile yollarını ayırdı

Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan, Memleket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından görevinden alındı.

Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan, Memleket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından görevinden alındı. Görevden azil edilme ile ilgili olarak açıklama yapan Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan, "Bizler bir grup gönüllü arkadaşımız ile kurduğumuz Memleket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı olarak kişisel iş yoğunluğu ve zaman yetersizliğinden dolayı istifa etmek istedik, istifamızı kabul etmenin söz konusu olmadığı bizlere söylenmesi üzerine olağan genel kurulumuzu gerçekleştirmeyerek, aktivitemizi kaybettik... Dolayısı ile rutin olması gereken toplantıların zaman ve süre içinde rapor edilmemesi üzerine İl Başkanlığı bizi görevden almak zorunda kaldı." dedi. 
Bugüne kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarına teşekkür eden Bostan “Bizler yeterli zamanımız olmadığı için böyle bir tasarrufta bulunduk." diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı