Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Talha Uğurel İletişim

Talha Uğurel İletişim

İsabet organizasyon on iki yıldır çeşitli amaçlarla düzenlenen toplantı, etkinlik, tematik özel gün kutlamaları gibi organizasyonlar da program düzenleyen kişiler ve bu programcılar ile birçok sanatçının birleşerek çeşitli organizasyonlara imza atmal

İsabet organizasyon on iki yıldır çeşitli amaçlarla düzenlenen toplantı, etkinlik, tematik özel gün kutlamaları gibi organizasyonlar da program düzenleyen kişiler ve bu programcılar ile birçok sanatçının birleşerek çeşitli organizasyonlara imza atmalarında başarılı bir aracılık etmiştir. Bu organizasyonlar için programcıların ulaşmak istedikleri çoğu ünlü sanatçı ve hayranları için aracılık eden firmanın hayranlarıyla buluşturduğu kişilerden biri de Talha Uğurluel'dir. Talha Uğurluel İletişim : 0535 305 78 35

Günümüzde anlatılan tarihten ve tarih anlayışından farklı bir yol izleyen ender tarihçilerimizden biri olarak karşımıza çıkmaktadır Talha Uğurluel. Başarılı tarihçi, 1997 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tarih bölüm bölümünden mezun olarak bu yola girmiştir. Tarihimizle ilgili derin ve başarılı çalışmaları olan tarihçimizin çok önemli eserleri bulunmaktadır. Tarihimizde yaşadığımız önemli anları tarafsız bir dil ile ve de yetkin bir şekilde yazan ve çeşitli mecralarda anlatan birisidir.

Kendisi gerek tarihi gerekse dini konularda yazdığı kitap, makale, şiir vs. gibi eserleriyle tanınmaktadır.

Ayrıca televizyon programlarında da gördüğümüz ve konuşmalarını dinlediğimiz biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Genç yaşına rağmen köklü bir eğitim geleneğine sahip olması ve tarih alanındaki idealist duruşu bize bunu ziyadesiyle kanıtlamaktadır. Talha Uğurluel iletişim halinde olmanın tadına varabilir ve onun eşsiz bilgi birikimden her ortamda faydalanabilirsiniz.
Talha Uğurluel' in menajeri ile iletişime geçip kendisine ulaşabilir kendisine teklif götürebilirsiniz. Talha Uğurluel iletişim için tıklayınız.

Tarihçimizin kendi tarihimiz ve de diğer milletlerin tarihleriyle ilgili düşüncelerinden mutlaka yararlanmak isteyeceksiniz. Ayrıca en az tarih kadar din alanında da önemli çalışmaları bulunan Talha Uğurluel ile organizasyonlarınızda hoş vakitler geçirecek, adeta tarihe doyacak ve aydınlanacaksınız.

Konferans talebi için: Talha Uğurluel iletişim

İsabet Organizasyon





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli