Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Taha Erdeki Salladı

Taha Erdeki Salladı

İlçemiz Cumhuriyet Alanında ilahi müzik ziyafeti sunuldu.

İlçemiz Cumhuriyet Alanında ilahi müzik ziyafeti sunuldu.
İlçede faaliyet gösteren, Erdek Turizm ve İş Adamlar Derneği (ERTİAD) tarafından düzenlenen Ramazan ayına özel etkinlikte Taha Akkor Cumhuriyet Meydanında konser verdi. 
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Erdek Turizm ve İş Adamları Derneği (ERTİAD) Başkanı Faruk Çinal ve dernek yöneticileri ile çok sayıda izleyicinin katılarak destek verdiği konser ilgiyle izlendi.
Perşembe günü gecesi saat 21:00`da başlayan konserde ünlü ilahici Taha Akkor 2 saat sahnede kalarak konseri izlemek üzere alanda bulunan vatandaşlarımızı ve misafirlerimizi mest etti. 
İzleyicilerden gelen istek parçaları da geri çevirmeyen Taha, gecenin sonunda Erdek Turizm ve İş Adamları Derneği Başkanı Faruk Cinal tarafından sahnede çiçek verilerek uğurlandı. 
Gecenin sonunda ise ERTİAD derneğinin kuruluş aşamasından gelinen noktaya kadarki, sürede derneklerine yardım ve katkılarından dolayı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a ayrı ayrı plaket verildi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı