Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SÜTLÜCE´YE SEYİR TERASI KONSEPTİNDE PARK

SÜTLÜCE´YE SEYİR TERASI KONSEPTİNDE PARK

Altıeylül Belediyesi tarafından Sütlüce mahallesinde yapımı devam edilen parkta mahalleli Balıkesir´i kuş bakışı seyrederken çocuklar da oyun parkında güven içinde vakit geçirecek

Altıeylül Belediyesi tarafından Sütlüce mahallesinde yapımı devam edilen parkta mahalleli Balıkesir´i kuş bakışı seyrederken çocuklar da oyun parkında güven içinde vakit geçirecek.
Altıeylül Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ilçedeki mevcut alanları vatandaşın kullanımına sunuyor. Yeşil alan ve parklara bir yenisini ekleyen Altıeylül Belediyesi Sütlüce mahallesine sıfırdan yeni bir park kazandırdı. 2. Yırcalı sokakta yapımı devam eden park, 500 m2 yeşil alan ve 100 m2 çocuk oyun alanı ile toplam 900 m2 alana sahip. Eğimli bir arazi üzerinde inşa edilen park, alışılmışın dışındaki tasarımı ile dikkat çekerken, engelli vatandaşların rahatça hareket edebilecekleri şekilde projelendirildi. Seyir terası konseptinde yapılan parkta ebeveynler Balıkesir´i kuşbakışı seyrederken, çocuk oyun gurubunda bulunan çocuklarını da rahatça görebilecekler. Sütlüce mahallesi sakinlerinin kısa zamanda kullanımına sunulacak olan parkta 6 adet çatılı piknik masası da bulunacak.
Altıeylül Belediyesi kısa sürede Gümüşçeşme mahallesinde de yeni bir park yapımına başlayacak.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false