Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Susurluk´ta evleri ve işyerlerini su bastı

Susurluk´ta evleri ve işyerlerini su bastı

Susurluk´ta, Cumartesi günü etkili olan sağanak nedeniyle bazı evlerin bodrum ve giriş katlarını su bastı, yollarda oluşan su birikintileri trafikte aksamalara yol açtı.

Susurluk´ta, Cumartesi günü etkili olan sağanak nedeniyle bazı evlerin bodrum ve giriş katlarını su bastı, yollarda oluşan su birikintileri trafikte aksamalara yol açtı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar, otobüs duraklarına, işyerlerinin önlerindeki tentelerin altına girerek korunmaya çalıştı. İşyeri sahipleri de yağmur sularının dükkanlarına girmemesi için yoğun çaba gösterdi.
Susurluk´ta aşırı yağışın ardından bazı ev ve işyerlerinde yaşanan sel baskınlarından sonra konuyla ilgili bilgi veren Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, ?İlçemiz tarihsel süreç boyunca defalarca kez su baskınları ile karşı karşıya kalmıştır. Son iki ayda iki büyük sel baskını yaşayan ilçemizde afetin maddi ve manevi zarar verdiği birçok vatandaşımız bulunmaktadır. Mevcut sorunların önüne geçebilmek, halkımızın mağduriyetini giderebilmek için Belediye Başkanlığımız ile Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi beraberliğinde afetlerde yaşanan sorunları en aza indirmek için çalışmalar başlatılmıştır. Yaşanılan olumsuzlukların en kısa zamanda gereğini yapacağımız konusunda halkımız müsterih olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false